Tämän me osaamme

Luovuutta, laaja-alaista suunnitteluosaamista ja sillanrakentajuutta useita eri toimijoita vaativissa projekteissa

Tila- ja sisustussuunnittelu

Tyylikkäitä ja toiminnallisia tiloja, jotka on suunniteltu kestämään

Suunnittelemamme tilat kestävät sekä katseen, päivänvalon että käytön – tyylistä tinkimättä. Kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat suunnitteluamme; pidämme prosessit, resurssit ja valinnat kestävällä pohjalla. Kun tilat tehdään ihmisen mittakaavaan, siellä on hyvä olla ja hengittää.

Kiinteistökehitys

Lisäarvoa kiinteistön omistajalle rakennuksen piirteitä ja loppukäyttäjän tarpeita kunnioittavalla suunnittelulla

Onnistunut kiinteistökehitysprojekti on monen tekijän summa. Meidän vastuullamme on esimerkiksi tilojen konsepti-, sisustusarkkitehti- ja opastesuunnittelu kiinteistön ominaispiirteitä ja tulevaisuutta kunnioittaen. Teemme tiivistä yhteistyötä kiinteistön omistajan kanssa määrittelyvaiheesta lähtien, toimimme sillanrakentajina eri toimijoiden välillä ja tarvittaessa olemme mukana myös vuokralaisrajapinnassa.

Tilabrändäys

Yrityksen tai kiinteistön brändi kokemuksen avulla tutuksi työntekijöille ja vierailijoille

Brändi tilassa tarkoittaa muutakin kuin yrityksen logoa aulassa; tilalla on mahdollista kommunikoida kokonaisvaltaisesti arvoista ja brändistä. Opasteet ja graafiset elementit lisäävät viihtyisyyttä, selkeyttä ja laadun tuntua tiloissa, ja ne suunnitellaan aina miljöötä kunnioittaen. Kakadusta löytyy monipuolista osaamista, oli tarpeena sitten uniikki seinämaalaus tai brändin kirkastaminen tilaviestinnän tarpeisiin.

Työympäristösuunnittelu

Liiketoimintaa tukevassa ympäristössä työyhteisö ja työn tekeminen kukoistavat

Työympäristön toimivuus ja viihtyisyys vaikuttavat jokapäiväiseen tekemiseen – ja sitä kautta myös yrityksen menestykseen. Meidän täytyy tuntea asiakkaamme hyvin, sillä kahta samanlaista työyhteistöä ei toistaiseksi ole tullut vastaan. Työpajatyöskentelyllä ja verkkokyselyillä voimme osallistaa projektiin koko henkilöstön yrityksen koosta riippumatta. Kun tiedämme minkälaisia haasteita ja tarpeita yrityksessä on, osaamme tarjota juuri oikeanlaisia ratkaisuja.