Fabian 21

Kutsuvaa tunnelmaa ja eleganttia ilmettä aulatilaan

Pienillä muutoksilla viihtyisämpi ja yhtenäinen kokonaisuus

Spondan uudistunut, modernin hybridityöskentelyn mahdollistava Fabian 21 -toimitilakortteli on tunnettu sen huippuluokan aulapalvelustaan. Fabianinkadun ja Unioninkadun välissä sijaitsevasta näyttävästä ja valoisasta Wall Street -aulatilasta haluttiin kehittää entistä kutsuvampi, jotta upea tila houkuttaisi talon käyttäjiä hyödyntämään tilaa aktiivisemmin ja viettämään siellä enemmän aikaa.

Viihtyisyyden ja tilan käyttöasteen parantamiseksi järjestys irtokalusteiden osalta suunniteltiin ja toteutettiin uudelleen, ja aulan kasvillisuutta lisättiin. Istuinryhmistä luotiin näin viihtyisiä ja yksityisyyttä tarjoavia keitaita. Aulan yhteyteen toteutettiin mittatilaustyönä myös kahvitarjoilun sisältävä kaapisto, joka nyt osaltaan kutsuu kävijöitä istumaan alas ja nauttimaan hetkestä.

Isoimman muutoksen koki aulan opastus, jota kehitettiin selkeämmäksi ja yhdenmukaiseksi tilan arvokkaan tunnelman kanssa. Molempien sisäänkäyntien yhteyteen suunniteltiin erilliset, hienostuneet kerros- ja karttaopasteet, joiden sävymaailma sointuu kauniisti kiinteistön kiviseinäpintoihin. Lisäksi olemassa olevaa kiinteistön brändiä haluttiin vahvistaa ja tuoda näkyvämmin esille tilassa. Sen pohjalta aulaan luotiin uniikkeja, seinä- ja otsapinnoille suunniteltuja teoksellisia elementtejä. Hissiaulaa yhtenäistettiin osaksi muuta tilaa tuomalla viereisten neuvottelutilojen osalta tuttu, tumma puurimoitus hissien yläpuolelle. Oviin kiinnitetyillä kaarielementeillä puolestaan korostettiin asiakashissien erottautuvuutta, jotta käyttäjien kulku kiinteistössä sujuvoitui ja sekaannus tavarahissin kanssa poistui.

Lopputuloksena syntyi yhtenäinen ja elegantti kokonaisuus, jossa kiinteistön brändi on kauniisti aistittavissa.

Näytä kaikki
Kiinteistöbrändäys
Kiinteistökehitys
Tila- ja sisustussuunnittelu
Tilaviestintä ja opastesuunnittelu
Työympäristösuunnittelu
Visuaalinen identiteetti