Hermia 5 & 6

Kahden talon yhteinen brändi

Propellihattuja, synergiaa ja rakettitiedettä

Hermia 5:n ja 6:n brändi syntyi kuin itsestään, ja meidän tehtäväksemme jäi pukea se sanoiksi ja kuviksi. Aikanaan Nokialle rakennetuissa toimistotaloissa vuokralaiset ja innovaatiot ovat vaihtuneet, mutta kupla ei puhjennut koskaan. Propellihatut, pankkiirit ja insinöörit kulkevat käytävillä sulassa sovussa ja pitävät yllä talojen hyvää yhteishenkeä.

Teknologiakehityksen tulevaisuus jättiläisten jalanjäljissä.

Näistä lähtökohdista ryhdyimme rakentamaan kahden kiinteistön viestintää. Kiinteistöille jo aiemmin suunniteltu logo sai ympärilleen raikkaan ilmeen, jota soveltaen suunnittelimme verkkosivut, esitteen ja esittelyvideon, jota tehdessä pääsimme hyödyntämään myös drone-kuvausta.

Tilakuvissa huomio hakeutui aikakaudelle tyypillisiin lasi- ja teräsrakenteisiin sekä korkeisiin tiloihin. Seiniä kiinnostavampaa oli kuitenkin se mitä niiden sisällä tapahtuu. Pääsimme kuvaamaan myös yritysten työtiloihin, joissa kohtasimme piikiekkoja, robotteja ja kaiuttoman testilaboratorion.

Kaksi taloa insinööritaidonnäytteiden estradina vuosituhannen alkumetreiltä tähän päivään.

Tilojen lisäksi kuviin pääsivät myös talon vuokralaiset ja kiinteistön työntekijät. Aidot kokemukset elämästä ja työskentelystä Hermioissa antavat tulevillekin vuokralaisille todenmukaisen kuvan talojen tunnelmasta. Brändin ydintä ei tarvinnut kaukaa hakea!

Tekkinaapureita ja hyvää yhteishenkeä.

Katso Hermia 5 & 6 esittelyvideo tästä
Tutustu verkkosivuihin tästä

Näytä kaikki
Kiinteistöbrändäys
Kiinteistökehitys
Tila- ja sisustussuunnittelu
Tilaviestintä ja opastesuunnittelu
Työympäristösuunnittelu
Visuaalinen identiteetti