Kauppakeskus Ristikko – yleisilmeen ja opastuksen uudistukset

Yhtenäistävä uudistus kompaktissa kauppakeskuksessa

Persoonallisuus nimestä sisäelementteihin saakka

Kauppakeskus Ristikko Helsingin Konalassa koki tilojen ilmeen päivityksen ja selkeytyksen sekä opasteiden yhtenäistämisen, kun kiinteistökehittäjämme pääsivät toteuttamaan uudistuksen käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja tunnelman yhtenäistämiseksi.

Entisen pullovaraston tiloissa toimiva kompakti ja persoonallinen kauppakeskus palvelee monipuolisesti alueen asiakkaita. Koko kauppakeskuksen selkeytetty opastus mahdollistaa entistä joutuisamman asioinnin ja aulasta löytyvä uusi viihtyisä istuinalue tarjoaa hetken hengähtämisen ostosten lomassa. Uudistuksessa huomioitiin myös lapsiperheet: lasten leikkipaikka ja sen läheisyydessä toimiva hoitohuone löytyvät omalta levolliselta paikalta.

Taustatyönä kauppakeskuksen yleistunnelman ja viihtyisyyden kohottamiseksi tutustuttiin alueen palveluiden käyttäjiin, tilan potentiaaliin ja persoonallisuuteen. Kauppakeskuksen luonteikas nimi elää kalusteissa ja opasteissa visuaalisessa muodossa. Uusitut pinnat ja kalusteet solahtavat hyvin säästettyjen elementtien lomaan.

Ristikon yleistunnelma on värikäs ja uudistuksen jälkeen entistä yhtenäisempi. Toisen kerroksen persoonallinen keltainen katto ja yläseinäpinnat heijastuvat ensimmäisen kerroksen liukuporrasaulaan asti ja valloittaa tilaa pirteydellään.

Näytä kaikki
Kiinteistöbrändäys
Kiinteistökehitys
Tila- ja sisustussuunnittelu
Tilaviestintä ja opastesuunnittelu
Työympäristösuunnittelu
Visuaalinen identiteetti