Kivikukkaro

Turun kivin kiinteistö. Kui sitä ny peittelemä?

Tukevasti Turun keskustassa vuodesta 1975.

Kivikukkaro on Turun kävelykadun kupeessa sijaitseva kiinteistö, jossa on liiketoimintaa tukevia tiloja eri alojen yritysten tarpeisiin. Asiakkaamme vuodesta 2019 omistaman kiinteistön tilat ovat pysyneet hyvin vuokrattuina, ja jotta vuokrausaste olisi vastaisuudessakin vakaa, saimme toimeksiannon perehtyä Kivikukkaroon ja sen kehitystarpeisiin.

Aloitimme kiinteistöön ja sen käyttäjiin tutustumisen kyselytutkimuksella alkuvuodesta 2021, jolla kartoitimme kiinteistön vuokralaisten tyytyväisyyttä, kokemuksia sekä mahdollisia ylläpito- ja huoltotarpeita. Kyselyn yhteydessä vuokralaiset saivat myös tietoa kiinteistön omistajasta, sekä viitteitä tulevista muutoksista joihin vuokralaisille annettiin mahdollisuus vaikuttaa.

Kyselytutkimuksen tuloksista saimme myös ainesta kiinteistön brändisuunnittelun tueksi. Sijainti, kiinteistössä sijaitseva supermarketti sekä tilava parkkihalli nousivat esille vuokralaisten kokemuksissa, joten ne oli syytä nostaa esiin myös markkinointimateriaaleissa. Kivikukkaron brändissä lokaatio näkyy Turun vaakunasta inspiraationsa saaneessa liikemerkissä, ja kuuluu varsinaissuomalaisista sananlaskuista johdetuissa copy-teksteissä. Näyttävine marmorijulkisivuineen ja mieleenpainuvine nimineen Kivikukkaro on persoonallinen osa kävelykeskustaa, joka ansaitsee tulla huomatuksi!

Saimme olla mukana Kivikukkaron kehityksessä laaja-alaisesti. Projekti jatkui brändisuunnittelun jälkeen kiinteistön sisäänkäyntien ja kulkureittien päivityksellä, jonka yhteydessä kiinteistön brändi-ilme pääsi kiinteäksi osaksi tiloja opasteiden muodossa. Kauppakeskuksen sisääntulon lipan, aulan ja rappukäytävien valaistus päivitettiin kutsuvammaksi, seinäpintoja päivitettiin ja parkkihallitiloihin toteutettiin hehkuvat, siniset opastemaalaukset.

Tutustu Kivikukkaroon osoitteessa: kivikukkaro.fi

Kakadun teettämän vuokralaiskyselyn avulla saimme arvokasta tietoa kiinteistön olosuhteista ja vuokralaisten näkemyksiä kehitettävistä asioista. Olemme lähteneetkin kyselyn jälkeen aktiivisesti kartoittamaan esitettyjä kehitysideoita ja tulemme toteuttamaan niitä jo tämän vuoden aikana. Odotamme innolla Kakadun kanssa suunniteltuja jatkokehityshankkeita, joiden avulla kiinteistön yleisilmettä ja opastemaailmaa lähdetään parantamaan.

Näytä kaikki
Kiinteistöbrändäys
Kiinteistökehitys
Tila- ja sisustussuunnittelu
Tilaviestintä ja opastesuunnittelu
Työympäristösuunnittelu
Visuaalinen identiteetti