Metsätapiola

Espoon kauneimman toimiston brändäys

Luonnonläheinen ja moderni toimistokiinteistö kutsuu viihtymään

Espoon keskuksen, metsien ja merenrannan tuntumassa sijaitseva Metsätapiola kaipasi tyylilleen sopivia esittelymateriaaleja tilojen vuokrauksen tueksi. Kiinteistön omaleimainen arkkitehtuuri sekä luonnonläheinen sijainti nivoutuvat yhteen brändi-ilmeessä.

Materiaaleja varten valokuvasimme kiinteistön kiinnittäen huomiota sen ominaispiirteisiin ja loppukäyttäjiä kiinnostaviin yksityiskohtiin. Yhteistyössä Capture Designin kanssa mallinnettiin 360° 3D-kuvat, joiden avulla tyhjien tilojen mahdollisuuksia on helppo esitellä asiakkaalle. Esite sekä verkkosivut teksteineen antavat selkeän kuvan paitsi Metsätapiolan perustiedoista, myös sen tunnelmasta.

Kiinteistön esitteestä johdettiin myös vaivattomasti muokattava PowerPoint-pohja, ja suunnittelemamme vuokralaispohjakuvat noudattavat niin ikään brändi-ilmeen mukaista typografiaa sekä värimaailmaa. Yhtenäiset materiaalit vahvistavat loppuun asti viimeistellyn kiinteistön laadukasta brändimielikuvaa.

Projekti toteutettiin pääasiallisesti etäyhteyksin ja helppokäyttöistä alustaa hyödyntäen, johon latasimme materiaaleja sitä mukaa kun niitä valmistui. Asiakas pystyi kommentoimaan suunnitelmia omaan aikatauluunsa sopivasti, ja aineistojen kehitys tapahtui yhtä lailla suoraviivaisesti.

Lopputuloksena on saumaton kokonaisuus jonka avulla Metsätapiola tulee tutuksi jo ennen ensimmäistä vierailua.

Tutustu kiinteistöön osoitteessa: metsätapiola.fi

Näytä kaikki
Kiinteistöbrändäys
Kiinteistökehitys
Tila- ja sisustussuunnittelu
Tilaviestintä ja opastesuunnittelu
Työympäristösuunnittelu
Visuaalinen identiteetti