Porkkalankatu 7

Kiinteistön sisäänkäyntien ja yhteiskäyttötilojen uudistaminen

Pienillä, kustannustehokkailla ratkaisuilla selkeyttä ja viihtyisyyttä toimistotalossa liikkumiseen

Antiloopin kiinteistö Porkkalankatu 7 tarjoaa toimistotilaa Ruoholahden liikekeskuksessa. Kiinteistössä syntyi tarve selkeyttää sisäänkäyntien ilmettä sekä lisätä käyttäjäystävällisyyttä toimistotalon opastuksen ja viihtyisyyden osalta. Pitkäaikaisen, hyvin toimivan yhteistyömme ansioista kiinteistökehittäjämme ottivat vastaan toimeksiannon suunnittelutyöstä. Suunnitteluun sisältyi kiinteistön sisäänkäynnit A ja B, aula- ja porrastilat sekä yhteiskäyttöinen terassitila kuudennessa kerroksessa.

Kiinteistö itsessään inspiroi suunnittelua: onnistuimme vahvistamaan kiinteistön ilmettä ammentamalla ilme- ja värimaailmaa arkkitehtuurista itsestään. Erityisesti sisääntuloaulojen väritys toimi erinomaisena pohjana suunnittelulle. Tätä valmiina toimivaa vahvaa elementtiä päädyimme korostamaan ja huomioimaan mm. valaistuksessa ja uusien hankintojen värivalinnoissa.

Opastuksen tärkein vaatimus on luonnollisesti informatiivisuus ja myös helppo ylläpito, joista kävimme tiivistä vuoropuhelua tilaajan ja toimittajan kanssa.

Lopputuloksena saimme kustannustehokkaasti vahvistettua kiinteistön ilmettä ja luomaan selkeyttä tilassa liikkumiseen.

Kakadun suunnittelun ja projektinjohdon avulla Porkkalankatu 7:n aula- ja porrastilat uudistettiin ja hukkakäytöllä oleva näköalaterassi saatiin nostettua uuteen loistoon sekä tuomaan asiakkaille lisää viihtyisää yhteiskäyttötilaa. Projekti eteni aikataulussa ja budjetissa. Lopputulos on tavoitteiden mukainen, erityisenä nostona viimeistelty terassi, jossa on yksityiskohdatkin huomioitu.

– Tiina Tuomi-Lahtinen, Asset manager, Antilooppi

Näytä kaikki
Kiinteistöbrändäys
Kiinteistökehitys
Tila- ja sisustussuunnittelu
Tilaviestintä ja opastesuunnittelu
Työympäristösuunnittelu
Visuaalinen identiteetti