Rake

Kiinteistö- ja sijoitusyhtiön visuaalinen identiteetti ja ilmeen uudistus

Ilmeuudistuksella selkeyttä ja raikkautta monivaiheisen historian havinassa

Meillä oli ilo pysähtyä perheomisteisen kiinteistö- ja sijoitusyhtiö Raken ilmeen uudistamisen ja identiteetin kirkastamisen äärelle. Vakavaraisen ja pitkäjänteisesti liiketoimintaa harjoittaneen Raken arvokas ja monivaiheinen historia ulottuu aina 1800-luvulle saakka ja inspiroiduimme suunnittelutyössämme niin historian kerroksellisuudesta kuin tulevaisuuden mahdollisuuksistakin.

Raken kiinteistöliiketoiminnan ytimessä on upea Bulevardin Kulman kiinteistökokonaisuus. Iteratiivinen suunnittelumme oli luontevaa aloittaa työpajalla Bulevardin puistomaisessa ympäristössä, joka tarjosi inspiraatiota visuaalisiin valintoihin. Värit ja ilmeen kurkistusaukkojen muodot sekä puukuvasto symboloivat kiinteistön lisäksi Raken pitkää historiaa, jatkuvaa kehittymistä ja kasvua. Visuaalisilla valinnoilla viestitään uteliaisuutta, ajattomuutta, selkeyttä ja perinteikkyyttä, joita toimme esiin myös yhtiön päivitetyillä verkkosivuilla.

Työmme tuloksena syntyi uusi, raikas graafinen ilme, nykyaikaiset ja ajantasaiset verkkosivut sekä laadukkaat valokuvat kiinteistötoiminnasta ja henkilöstöstä. Uusi identiteetti kuvastaa Raken ketterää toimintamallia ja tulevaisuuteen katsovaa liiketoimintaa.

Näytä kaikki
Kiinteistöbrändäys
Kiinteistökehitys
Tila- ja sisustussuunnittelu
Tilaviestintä ja opastesuunnittelu
Työympäristösuunnittelu
Visuaalinen identiteetti