Revelon

Uuden kiinteistösijoitusyhtiön identiteetti

Toimivan kaupungin puolesta

Kun kokeneet kiinteistöalan asiantuntijat ottivat meihin yhteyttä identiteettisuunnitteluasioissa, olimme enemmän kuin innoissamme. Laaja-alainen toimialaymmärryksemme oli valttina, kun valikoiduimme suunnittelijaksi uuden kiinteistösijoitusyhtiön identiteetin kehitystyöhön.

Työ alkoi toimintatapamme mukaisesti työpajoilla, joista ensimmäisessä pureuduimme yrityksen toimintaan sekä arvoihin. Toisessa veimme suunnittelua askeleen pidemmälle visuaaliseen kommunikaatioon ja avainviesteihin. Työpajatyöskentelyllä autoimme myös nimeämään uuden yhtiön Reveloniksi.

Määrittelimme identiteetille avainsanoja, kuten kokoaan suurempi, rento, ammattimainen, geometrinen, inhimillinen ja lähestyttävä. Muutamia luonnoksia yhdistelemällä saimme visuaalisen linjan, jota kannattelee vahva typografia ja harmoninen sävymaailma. Brändikuvissa Revelonin R-kirjain seikkailee kehittyvän ja luonnonläheisen kaupungin ympäristöissä pääkaupunkiseudulla.

Selkeästi määritelty prosessi aikatauluineen kehysti antoisaa projektia, joka eteni päämäärätietoisesti suunnittelun alusta loppuun asti. Molemminpuolinen luottamus, yhteisymmärrys ja asiakkaan ketteryys päätöksenteossa toivat varmuutta tekemiseen, jonka lopputuloksen takana sekä suunnitelija että Revelon voivat seisoa ylpeästi.

Kakadun kanssa oli ilo työskennellä ja brändityön lopputulos ylitti odotuksemme. Yhteistyö oli koko ajan sujuvaa ja käytännönläheistä.

– Otso Halsti, toimitusjohtaja, Revelon

Näytä kaikki
Kiinteistöbrändäys
Kiinteistökehitys
Tila- ja sisustussuunnittelu
Tilaviestintä ja opastesuunittelu
Työympäristösuunnittelu
Visuaalinen identiteetti