Työympäristökehitys
Sinebrychoff
Ravintola Emokarhun uudistettu ilme
Sinebrychoffin Keravalla sijaitsevan juomatalon henkilöstöravintola Emokarhu kaipasi näkemystä siitä, kuinka muuntautua jatkossa kutsuvaksi, toiminnalliseksi ja työyhteisöä yhdistäväksi kokonaisuudeksi. Projekti toteutettiin tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden, projektiryhmän ja operaattorin kesken. Suunnittelu toteutettiin kerätyn lähtötiedon, haastatteluiden, sähköisen kyselyn ja työpajatyöskentelyn pohjalta.
Tavoitteena oli innostaa henkilöstöravintolan tarjoama ympäristö monipuolisempaan käyttöön: aamiais- ja lounaspalveluiden ohella tiimitapaamiset ja erilaiset tapahtumat olisivat Emokarhun tiloissa tervetulleita.
Työmme tässä projektissa:
- Strateginen työympäristökehitys
- Käyttäjälähtöiset menetelmät
- Viestintä ja muutoksen tuki
- Tila- ja sisustussuunnittelu
- Osallistava ja vuorovaikutteinen yhteiskehittäminen
- Toteutusvaiheen suunnittelu ja projektinhallinta
- Opastesuunnittelu
- Valaistussuunnittelu
Oivaltavaa opastesuunnittelua
ja inspiraatiota olemassa olevista brändeistä
Ruokalasta syntyi ravintola, joka on kaikkien sinebrychoffilaisten yhteinen kohtaamispaikka.
Kakadun kanssa yhteistyö sujui kuin tanssi. Olemme oikein tyytyväisiä uuteen hienoon Emokarhuumme, joka on saanut henkilöstöltämme hyvää palautetta.
Petra Kinnari, Communications Manager, Sinebrychoff