Vaaka Partners

Viihtyisää tunnelmaa ja korkeaa laatua kahdessa kerroksessa

Kestävästi toteutetut tilat käyttäjien tarpeiden mukaan

Pääomasijoitusyhtiö Vaaka Partnersin toimitilat kokivat kokonaisvaltaisen uudistuksen ja saivat arvokkaan, brändiä tukevan ilmeen. Tilojen käyttäjiä osallistettiin työpajatyöskentelyllä sekä verkkokyselyllä, josta ilmenivät tarpeet toiminnalliselle ja tunnelmalliselle työympäristölle.

Kyselyyn vastanneet toivoivat tilojen henkivän viihtyisyyttä ja yhteisöllisyyttä. Tiloihin valittiin lämpimiä, tummiakin sävyjä ja luonnonmateriaaleja tuomaan pehmeyttä. Huolellisesti suunniteltu ja säädettävä valaistus on tärkeässä roolissa tuomassa tunnelmaa pohjoisen sijaintimme vaihtelevissa valo-olosuhteissa. Mukavat lounge-kalusteet kutsuvat istahtamaan työkavereiden kanssa, ja akustoivat pinnat kuten ääntä vaimentava lattiamateriaali pitävät huolen siitä etteivät keskustelun äänet häiritse muiden työntekoa.

Työtiloilta toivottiin käytännöllisyyttä ja tilojen rauhoittamista keskittymistä vaativalle työlle, sekä tiloja pienille, muutaman henkilön tapaamisille. Tilat pysyvät siisteinä kun kaikelle tarpeelliselle on järjestetty selkeä säilytyspaikka. Työpisteiden valaistus suunniteltiin niin, että jokainen pystyy itse säätämään työpisteensä valaistusta mieleisekseen.

Kohteessa säilytettiin paljon vanhoja hyväkuntoisia kalusteita, kuten esimerkiksi työpöydät, tuolit ja kaapistot. Käytöstä poistettavat kalusteet ja irtomatot kierrätettiin Pa-Ri materian kautta. Uusien kalusteiden ja materiaalien valinnassa panostettiin korkeaan laatuun, ajattomuuteen sekä vastuullisiin ja ekologisuuden huomioiviin valmistajiin.

Pandemiatilanne toi myös uudenlaisia ratkaisuja Vaaka Partnersin tiloihin. Käsien pesu ja desinfiointi järjestettiin työntekijöiden ja vierailijoiden helposti saataville, ja ilmanvaihtoa parannettiin esimerkiksi liikeilmaisimin, jolloin ilmamäärät suunnataan niihin tiloihin joissa kulloinkin on ihmisiä.

Sujuvan suunnittelija- ja urakoitsijayhteistyön myötä projekti saatiin valmiiksi tehokkaasti suunnitellussa aikataulussa.

Näytä kaikki
Kiinteistöbrändäys
Kiinteistökehitys
Tila- ja sisustussuunnittelu
Tilaviestintä ja opastesuunnittelu
Työympäristösuunnittelu
Visuaalinen identiteetti