Valimo 1

Hyvän ensivaikutelman luo opastus ja tyylikäs aula

Mallitila avaa ajattelun tilan monipuolisiin mahdollisuuksiin

Omistajavaihdoksen myötä Pitäjänmäen yritysalueella, Valimotie 1:ssä sijaitsevan kiinteistö Valimo 1:n identiteetti, opasteet, esite ja verkkosivut päivitettiin uuteen, raikkaaseen ilmeeseen. Seitsemänkerroksisen kiinteistön opastus ja kutsuva, tyylikäs aulatila varmistavat nyt sujuvan käyttökokemuksen heti ulko-ovesta sisään astuessa.

Kiinteistön erottuva ja näyttävä ulkokuori inspiroi ilmeen ja identiteetin suunnittelussa ja persoonallista luonnetta tukee lisäksi alkuperäiset ja kunnostetut nauhaikkunarivistöt. Asiakkaamme kanssa syvennyimme yritysalueen ja kiinteistön historiaan, nykyhetkeen ja tulevaan: tunnistimme vahvasti alueen vetovoimatekijät, jotka kehittyvät huimasti lähitulevaisuudessa.

Mallitila 100 m²

Toimitilakiinteistön ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta toimistotilasta lohkaistiin mallitilaksi n. 100 m2 kokoinen alue, jossa suunnitelmiemme mukaisesti uudistettiin tilan pinnat, saniteettitilat ja keittiö. Neuvotteluhuoneiden lasiseinäelementit päivitettiin nykyvaatimuksien mukaisiksi erityisesti äänieristys huomioiden. Mallitila tuo konkreettisesti esiin tilan monipuoliset mahdollisuudet ja tunnelman, joihin tulevat vuokralaiset voivat itse vaikuttaa. Vuokralaisten on myös mahdollista hyödyntää luotua konseptia ja käyttää tilan muutostöissä ennalta määriteltyjä väri- ja materiaalipaketteja.

Kokonaisvaltainen hanke kiinteistönomistajan kanssa saavutti sille asetetut tavoitteet yhteistyössä teknisen konsultoinnin ja urakoitsijan kanssa. Suunnittelussa huomioimme tämän päivän työelämän tarpeita toimialasta riippumatta: tilat kutsuvat eri aloja saman katon alle, jossa arki toimii teknisesti ja visuaalisesti. Tilat taipuvat eri kokoisille yrityksille erilaisiin tarpeisiin. Kiinteistö huokuu särmikästä raikkautta.

Tutustu kiinteistöön osoitteessa: valimo1.fi

Näytä kaikki
Kiinteistöbrändäys
Kiinteistökehitys
Tila- ja sisustussuunnittelu
Tilaviestintä ja opastesuunnittelu
Työympäristösuunnittelu
Visuaalinen identiteetti