Gatehouse

Todellinen näköalapaikka Vuosaaren satamassa

Katse horisonttiin satamaympäristössä

Vuosaaren satama-alueella sijaitseva laivojen, nostureiden ja rahtikonttien keskellä kohoava kullanhohtoinen toimitilakiinteistö Gatehouse tarjoaa toimitila-, asiakaspalvelutiski- ja logistiikkatilatarpeisiin upeat puitteet. Ympäristönsä korkeimpana rakennuksena 13-kerroksisen toimistotornin ikkunoista aukeavat päätähuimaavat näkymät logistiikka-alan liiketoiminnan ytimeen satama-alueelle ja sen yli merelle horisonttiin.

Kiinteistöissä jo kymmenen vuoden ajan vuokralaisena ollut, nykyinen kiinteistön omistaja Finnlines kutsui kiinteistökehittäjämme pohtimaan, kuinka alueen eri toimijoiden kanssa kasvatetaan positiivisia synergiahyötyjä. Tutustuimme sataman alueeseen, toimijoihin ja kiinteistön taustoihin perusteellisesti ja tiiviistä pohjatyöstä lähti rakentumaan kiinteistölle uusi visuaalinen ilme. Tästä luontaisena jatkona suunnittelimme ilmeen mukaiset nettisivut, kiinteistön markkinointiesitteen ja markkinointipohjat vapaiden tilojen vuokrauksen tueksi. Markkinointipohjat tehtiin kahdella esimerkkitilasovituksella, joissa tämän päivän toimitilavaatimukset on huomioitu.

Visuaalinen ilme on inspiroitunut satamaympäristöstä sekä kiinteistön omasta vahvasta arkkitehtuurista, jossa värit, selkeä graafisuus ja näyttävät materiaalit kuten julkisivun aaltolevy toistuvat.

Tutustu kiinteistöön osoitteessa: gatehouse.fi

Kakadu kuuli toiveemme huolella ja vei projektia eteenpäin ketterällä tavalla. Saavutimme yhdessä projektille asetetut tavoitteet.

– Jan Laurell, Finnlines

Näytä kaikki
Kiinteistöbrändäys
Kiinteistökehitys
Tila- ja sisustussuunnittelu
Tilaviestintä ja opastesuunnittelu
Työympäristösuunnittelu
Visuaalinen identiteetti