Ilmalan Airi

Uuden toimitilakiinteistön virtaava identiteetti

Järjen ja tunteen harmoninen liitto

Ilmalan Auran pikkusiskoksi tituleerattu Hartelan uusi toimitilakiinteistö Ilmalan Airi valmistuu tulevaisuudessa Helsingin Ilmalaan. Tuleva viisikerroksinen kiinteistö oli kuitenkin vailla omaa identiteettiä, niinpä me saimme toimeksiannon ideoida kiinteistölle omaa persoonaa sekä markkinointimateriaaleja vuokrauksen tueksi.

Suunnittelukokonaisuuteen kuului kiinteistön identiteetin kehittäminen; nimi, konsepti ja markkinointitekstit. Uuden brändi-ilmeen toivottiin ottavan huomioon jo olemassa olevan Auran olemus – joka on myös Kakadun suunnittelema – ja sointuvan sen tasapainoiseksi pariksi. Lisäksi identiteetin tuli viestiä kiinteistön nykyaikaisuudesta ja laadukkuudesta. Identiteetin ohella työpöydälle kuului markkinointimateriaalien, kuten esitteiden ja verkkosivujen suunnittelu. Syntyi Airi, pehmeä, raikas ja suoraviivainen persoona.

Kiinteistönä Airi edustaa selkeää ja modernia arkkitehtuuria, jossa yhdistyy terveellinen ja viihtyisä työympäristö sekä vastuulliset ja energiatehokkaat ratkaisut rakentamisessa. Tilan tuntua tuo luonnonvalo, joka virtaa sisään katon ja julkisivun ikkunoista. Myös sisäilman laadun seurantaan on kiinnitetty tavanomaista enemmän huomiota. Kiinteistölle suunniteltu ilme tukee tätä vaikutelmaa, keveä ja lempeä aaltografiikka ilmentää visuaalista ajatusta kiinteistön soljuvasta arjesta.

Airin tunnus jatkaa samaa suoraviivaista, mutta keveää linjaa, hienovarainen kallistus synnyttää mielikuvan nykyaikaisesta ja lempeästi virtaavasta olemuksesta. Harmonisen murrettu värimaailma ja ihmisläheiset, tunnelmalliset valokuvat tukevat pehmeää ja helposti lähestyttävää vaikutelmaa.

Lopputuloksena syntyi kiinteistön identiteetti, jossa yhdistyvät järki ja tunne: siinä korostuvat energiatehokkuus, mainiot kulkuyhteydet, raikas sisäilma ja valoisat tilat, joissa ajatukset voivat virrata vapaasti.

Käy tutustumassa kiinteistöön osoitteessa: ilmalanairi.fi

Näytä kaikki
Kiinteistöbrändäys
Kiinteistökehitys
Tila- ja sisustussuunnittelu
Tilaviestintä ja opastesuunnittelu
Työympäristösuunnittelu
Visuaalinen identiteetti